Anunt angajare

Având în vedere activitatea intensă derulată în prezent și obiectivele stabilite pentru perioada de programare 2014-2020, suntem în căutarea unui nou membru pentru echipa noastră, un consultant junior cu atribuţii în elaborarea şi implementarea proiectelor finanţate prin fonduri nerambursabile.

Anunţul se adresează absolvenţilor promoţia 2015, nivel licenţă/master, în unul din domeniile: economie, drept, construcţii, agronomie.

CANDIDATUL IDEAL:
–    Bune abilităţi de comunicare şi relaţionare cu clienţii;
–    Bune cunoştinţe de operare PC (MS Word, Excel, Office, Outlook, Power Point, Acces)
–    Permis de conducere cat. B.

ACTIVITĂŢI PRINCIPALE: managementul proiectelor cu finanţare nerambursabilă (elaborare cereri de finanţare, elaborare cereri de plată, raportări către clienţi și finanţator, etc.), organizare și derulare proceduri de achiziţii.

DESCRIEREA COMPANIEI: De 5 ani pe piaţa serviciilor de consultanţă, Inway Consulting este specializată în managementul proiectelor cu finanţare nerambursabilă în Regiunea de Nord-Vest, cunoscând de la înfiinţare şi până în prezent o dezvoltare continuă.

LOCAŢIA JOBULUI: Zalău.

DURATA: nedeterminată.

Dacă te interesează oferta noastră și consideri că te potriveşti acestui job, trimite-ne un email cu CV-ul tău la adresa office@inway.ro.

Numai candidaţii selectaţi în urma evaluării CV-urilor vor fi contactaţi pentru interviu.

Posted in Informatii utile | Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *