Cautam un nou membru in echipa Inway

De 5 ani pe piaţa serviciilor de consultanţă, Inway Consulting este specializată în elaborarea şi implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă în Regiunea de Nord-Vest. Pentru a veni în sprijinul clientilor noștrii uzăm de ceea ce stim noi mai bine: expertiză, promptitudine, profesionalism, responsabilitate şi flexibilitate.

Avand în vedere activitatea intensă derulată în 2013 și obiectivele stabilite pentru perioada de programare 2014-2020, suntem în căutarea unui nou membru pentru echipa noastră.

Daca esti o persoană cu atitudine, iniţiativă, creativitate, capacitate de luare a deciziilor dar și harnică, sociabilă, bine organizată, punctuală, rezistentă la stres, cu abilităţi de conducere auto, dornică să învete și să se dezvolte profesional într-o echipă de oameni tineri, atunci locul tău este în echipa Inway Consulting.

Studiile și experienţa profesională nu sunt un factor determinant pentru a fi angajat(ă), calităţile de mai sus, da.

Activităţi principale: managementul proiectelor cu finanţare nerambursabilă (elaborare cereri de finanţare, elaborare cereri de plată, raportări către clienţi și finanţator, etc.), organizare și derulare proceduri de achiziţii.

Ce oferim: salariu fix + bonusuri în funcţie de performanţă + masa de prânz + stabilitate profesională + colegi tineri și ambitioși care te vor sprijini să înveţi ceea ce ai de făcut + laptop + telefon de serviciu + prime și dulciuri de sărbători + de ziua ta esti liber(ă) să faci ce vrei + nu te sunăm și nu-ţi trimitem sms după orele de serviciu : )

Locaţia jobului: Zalău.

Durata: nedeterminată.

Dacă te interesează oferta noastră și consideri ca îndeplinești condiţiile de mai sus, trimite-ne un email cu CV-ul tău (inclusiv poză) la adresa office@inway.ro, însotit de răspunsul la  întrebarea „De ce crezi ca esti potrivit(ă) acestui job?” pana la 31.01.2014.

Posted in Informatii utile | Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *