Prima versiune a măsurilor de finanțare din cadrul PNDR 2014-2020 a fost publicată spre consultare de către MADR

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a publicat  versiunea consultativă a fișelor măsurilor de finanțare a investițiilor  din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

În perioada imediat următoare vor fi publicate și alte fișe tehnice  pentru restul de măsuri din viitorul PNDR.

Astfel, pe pagina web a Ministerului, www.madr.ro, la secțiunea Dezvoltare rurală, este disponibil un prim pachet de fișe tehnice care privește măsurile de investiții, precum și componenta LEADER.

Scopul acestei consultări publice este acela de a asigura structurarea unui Program eficient, coerent și în relație directă cu nevoile de dezvoltare ale mediului rural românesc.

În vederea asigurării unei comunicări eficiente, a fost pusă la dispoziția tuturor celor interesați o adresă de e-mail, viitorulpndr@madr.ro, unde sunt așteptate opinii, sugestii și comentarii privind conținutul acestor fișe.

Începând cu săptămâna viitoare, MADR va începe consultările în cadrul unor grupuri de lucru cu toți actorii implicați în dezvoltarea viitorului Program Național de Dezvoltare Rurală.

Sursă: http://www.madr.ro/ro/comunicare/1032-prima-versiune-a-masurilor-de-finantare-din-cadrul-pndr-2014-2020-a-fost-publicata-spre-consultare.html

Posted in Informatii utile | Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *